Over ons .....

 

'Wij houden van wijn!'

 

We zijn echte wijnliefhebbers. Omdat we er zo van houden.... hebben we er onze hobby van gemaakt!

 

De Fijne Wijnen: een wijnwinkel (webshop) waarin we u de lekkerste en fijnste wijnen tegen betaalbare prijzen willen aanbieden.

 

Iedereen heeft zijn eigen smaak! We proberen altijd te zoeken naar de fijnste wijnen voor u. Die dus ook uitstekend passen bij uw smaak. We bieden graag de mogelijkheid om de wijnen te ruiken, proeven en proberen. Dit doen we door middel van het organiseren van wijnproeverijen. U kunt hier diverse wijnen proeven en bepalen welke voor u de fijnste zijn.

 

Gezelligheid is wat ons betreft ook een graadmeter. Onze wijnproeverijen zijn dan ook proeven met mede-wijnliefhebbers: uw vrienden/vriendinnen, familie, collega's of andere bekenden.

 

Kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen, de mogelijkheid om de wijnen eerst te proeven en gezelligheid dat is wat we bieden tijdens onze wijnproeverijen!

 

Kom ook kennis met ons en onze wijnen maken tijdens één van de wijnproeverijen. Wij zien er naar uit u te ontmoeten!

 

De Fijne Wijnen: voor en door wijnliefhebbers! 

 

De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen De fijne wijnen Doetinchem Doetinchem Doetinchem De fijne wijnen