Wit - Vol & Krachtig

Baron de Ley Blanco
  'Heerlijke dorstlessende aperitief'   Geur & Smaak De wijn is stuivend fris met een exotische neus en heerlijke sappige vruchtenaroma's, mooie balans en strakke afdronk.   Serveersuggestie Heerl ... (meer lezen)
vanaf 7,95 €
Beaurempart Grande Réserve Blanc
  'Een moderne "allround" wijn'   Geur & Smaak Een lichtgele wijn met intense aroma’s van kruisbessen, lychee en ananas. De smaak is intens en fruitig en de afdronk heerlijk lang.   Serveersuggestie ... (meer lezen)
vanaf 7,95 €
Ca'Tullio Pinot Grigio
  Friuli-Venezia Giulia, Italië   Geur & Smaak Strogeel van kleur, aromatische neus met lichte tonen van banaan en peer. Een zacht mondgevoel, fruitig met in de afdronk tonen van geroosterde amandelen.   ... (meer lezen)
6,95 €
Joël Delaunay Touraine Sauvignon Blanc
  Geur & Smaak Klassieke wijn. Strakdroog en mineralig met de kenmerkende tonen van buxus en vuursteen die je ook wel eens in een Pouilly-Fumé vindt.   Serveersuggestie Door het lichtziltige karakter is deze wi ... (meer lezen)
vanaf 9,95 €
Kurt Angerer Kies Grüner Veltliner
  Geur & Smaak Fris en toch vol en zacht met aroma’s van groene appel, grapefruit en perzik. Daarnaast de voor grüner veltliner typerende kruidigheid.   Serveersuggestie Zijn frisse uitgebalanceerde sappigheid ... (meer lezen)
vanaf 11,95 €
Tenuta Sant'antonio Scaia Bianca Garganega-Chardon
  'Regelmatig op Nr. 1 in Vivino, beste wijn in Nederland onder de €15'   Geur & Smaak De wijn geurt en smaakt intens en complex naar bloemen als acacia en jasmijn, stuift aroma’s van ananas, grapefruit en sinaasappel ... (meer lezen)
vanaf 10,95 €