GEUR & SMAAK
Diep paarsrood met aroma's van gekonfijt zwart fruit, rozijnen en zwarte olijven. De smaak is zoet, maar fris met jammige pruimen, gedroogde vijg een evenwichtige afdronk.
SERVEERSUGGESTIE
Serveer op 10 à 12 graden Celsius bij bittere chocolade (70% of meer), desserts met chocolade, blauwe en belegen kazen.
KLIMAAT & TERROIR
De druivenstokken zijn minimaal 35 jaar oud en staan op 650 meter hoogte aangeplant in een stenige, zanderige bodem. De zomers zijn extreem warm, de winters koud.
HERKOMST Valencia, Spanje
VINIFICATIE
De druiven worden vergist in temperatuur gecontroleerde RVStanks. De vergisting wordt gestopt door toevoeging van pure wijnalcohol tot 15% en de restsuikers de wijn zoet maken. De wijn rijpt 6 maanden in Frans eikenhout.
DRUIVEN
monastrell
ALCOHOL PERCENTAGE 15,00%
12,00 €
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien