Wit - Fruitig & Fris

Synera Blanco 0.75 2016
  Geur & Smaak Een frisse, fruitige wijn met aroma’s van jasmijn en wit fruit zoals peer, appel en meloen.   Serveersuggestie Lekker als aperitief, bij salades en voorgerechten met groenten of vis, schaal- en s ... (meer lezen)
vanaf 6,95 €
Synera Blanco 0.375 2016
  Geur & Smaak Een frisse, fruitige wijn met aroma’s van jasmijn en wit fruit zoals peer, appel en meloen.   Serveersuggestie Lekker als aperitief, bij salades en voorgerechten met groenten of vis, schaal- en s ... (meer lezen)
vanaf 3,95 €
Sedosa Verdejo-Sauvignon
  'Een fijne wijn voor iedere gelegenheid'   Geur & Smaak Een wijn met een zijdezachte smaak. De wijn heeft zowel tropische geuren, als frisse zuivere aroma’s. Denk dan aan grapefruit en rijpe perzik, maar ook ... (meer lezen)
vanaf 5,50 €
Sedosa Organic 2016
  Geur & Smaak Heldere wijn met een gouden glans en de frisse, maar zachte smaak van gele grapefruit, perzik en kruisbessen, wat grassige geuren en een lange, mineralige afdronk.   Serveersuggestie Veelzijdige ... (meer lezen)
vanaf 6,95 €
Ribafreixo Barrancoa Branco 2016
  Geur & Smaak Elegante, sappige wijn met jeugdige aroma’s van tropisch fruit, citrus, een mooie mineraliteit en een ronde, maar uiterst frisse smaak.   Serveersuggestie Serveer op 10°Celsius als aperitief, bij ... (meer lezen)
vanaf 7,75 €
Montgravet Sauvignon Blanc 2015
  'Een fijne frisse, fruitige en verkwikkende wijn.......'   Geur & Smaak Montgravet stuift en smaakt naar vers fruit als groene appel, limoen en exotisch fruit zoals lychees en perzik. Vanwege het verkwikkende karakt ... (meer lezen)
vanaf 6,50 €
Kaapslig Daglig 2016
  Geur & Smaak De wijn is fris en sappig met het nodige tropische fruit en een tikkeltje romigheid. Koel en jong geschonken een heerlijk glas op ieder moment.   Serveersuggestie Een dankbare huiswijn, maar ook ... (meer lezen)
vanaf 6,50 €
Gruss Riesling Vieilles Vignes 2014
  Geur & Smaak Een mooie fris gemaakte wijn uit de Elzas. Zoals de naam al aangeeft van oude en soms heel oude stokken. Mooie concentratie zuren.   Serveersuggestie Combineert goed met vette vis of gewoo ... (meer lezen)
vanaf 12,75 €
Gruss Pinot Gris Les Archiles Blanches 2014
  Geur & Smaak Les Archiles Blanches verwijst naar de witte klei vermengd met kiezel. In deze wijn zien en proeven we de hand van de wijnmaker. Beetje vettig in de mond en ietsje kruidig.   Serveersuggestie ... (meer lezen)
vanaf 12,75 €
Fern Ridge Winery HaHa Sauvignon Blanc 2015
  Geur & Smaak Stuivend en fris met kruisbes, mango, limoen en passievrucht. Concentratie, mineraliteit, rijkdom en een lange, droge afdronk met opnieuw limoen.   Serveersuggestie Een droomaperitief en gastrono ... (meer lezen)
vanaf 12,95 €