GEUR & SMAAK
Duidelijke aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de smaak zwarte bessen, bramen en lichte toets van chocolade en koffie.
SERVEERSUGGESTIE
Bij rund- en varkensvlees van de B ... (meer lezen)
'Een fijne wijn bij stevige gerechten'
Geur & Smaak
Diepgekleurde robijnrode wijn met een elegant bouquet van zwarte bessen, pruimen, groene paprika en subtiele tonen van vanille en toffee. De smaak is gul en sapp ... (meer lezen)
'Heerlijke wijn bij lichte vleesgerechten'
Geur & Smaak
De cabernet zorgt voor een romige en vlezige structuur met zwarte bessenaroma's terwijl shiraz de wijn roodfruitig en sappig maakt.
Serveersu ... (meer lezen)
'Speels en sappig'
Geur & Smaak
Speelse, sappige smaak met jeugdig rood fruit als dat van aardbei en kers. Subtiele vanilletonen door een korte houtrijping van slechts enkele maanden.
Serveersugges ... (meer lezen)
'Een fijne kruidige wijn maar ook aangenaam fris'
Geur & Smaak
De wijn is dan rijk kruidig en lekker vruchtvlezig met rijpe pruimenaroma’s, aardbei, framboos en zwarte bessen. Hij is toch ook aangenaam fris geblev ... (meer lezen)
Heerlijke wijn bij pasta's
Geur & Smaak
Een expressieve wijn met aroma's van zwarte bessen, munt en paprika.
Serveersuggestie
Perfect bij pasta en geroosterd vlees.
Druif
... (meer lezen)
'Heerlijke wijn bij kaas, vlees en kabeljauw'
Geur & Smaak
De smaak van deze bijzondere Portugees is ronduit aangenaam. Rijp rood fruit, opmerkelijke frisheid en wat honing.
Serveersuggestie
... (meer lezen)
Geur & Smaak
Aroma’s van zwarte kersen, cassis, aardbeien, getoast brood en ceder. De wijn is uitstekend in balans, met zachte tannines tegenover aangenaam rijk fruit en een spannende lengte.
Serveersuggestie
... (meer lezen)
Rhône, Frankrijk
Klimaat/Terroir
Een mediterraan klimaat met relatief droge, warme zomers. De bodems
zijn rijk aan zand, klei en keien.
Vinificatie
Na de vergisting krijgt de wijn 10 tot 12 ma ... (meer lezen)