Geur & Smaak
Kersenrode wijn met aroma’s van rijp rood fruit waaronder kers en aardbei, toast, kruiden en een verfijnde mineraliteit. Medium bodied met een ronde smaak en zachte tannines.
Serveersuggestie ... (meer lezen)
GEUR & SMAAK
Duidelijke aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de smaak zwarte bessen, bramen en lichte toets van chocolade en koffie.
SERVEERSUGGESTIE
Bij rund- en varkensvlees van de B ... (meer lezen)
'Heerlijke wijn bij lichte vleesgerechten'
Geur & Smaak
De cabernet zorgt voor een romige en vlezige structuur met zwarte bessenaroma's terwijl shiraz de wijn roodfruitig en sappig maakt.
Serveersu ... (meer lezen)
Geur & Smaak
In de geur verklappen pruimen, zwarte bessen, de rijpe roodfruitaroma's en tonen van noten dat het hier om een blend gaat. In de mond is de wijn harmonieus rond, met zachte tannines en mooie
rijpe vruchtensmaak, ... (meer lezen)