BBQ wijnen

Bodega de Moya Justina Bobal
    Geur & Smaak Kersenrode wijn met aroma’s van rijp rood fruit waaronder kers en aardbei, toast, kruiden en een verfijnde mineraliteit. Medium bodied met een ronde smaak en zachte tannines.   Serveersuggestie ... (meer lezen)
8,90 €
Domaine du Mas de Rey Esprit Camargue Rosé
      GEUR & SMAAK Bleekroze rosé met veel aromatische expressie. Je ruikt perzik, passievrucht, mandarijn en wit en rood fruit. De smaak is fris, fruitig en harmonieus.     SERVEERSUGGESTIE ... (meer lezen)
9,80 €
La Belle Enseigne Malbec
    GEUR & SMAAK Duidelijke aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de smaak zwarte bessen, bramen en lichte toets van chocolade en koffie.     SERVEERSUGGESTIE Bij rund- en varkensvlees van de B ... (meer lezen)
8,65 €
Simonsig Carbenet Sauvignon-Shiraz
  'Heerlijke wijn bij lichte vleesgerechten'   Geur & Smaak De cabernet zorgt voor een romige en vlezige structuur met zwarte bessenaroma's terwijl shiraz de wijn roodfruitig en sappig maakt.   Serveersu ... (meer lezen)
9,20 €
Simonsig Frans Malan
  Geur & Smaak In de geur verklappen pruimen, zwarte bessen, de rijpe roodfruitaroma's en tonen van noten dat het hier om een blend gaat. In de mond is de wijn harmonieus rond, met zachte tannines en mooie rijpe vruchtensmaak, ... (meer lezen)
25,50 €